Υπηρεσίες

Σύνταξη & παρακολούθηση επένδυσης

Οι έμπειροι σύμβουλοι της Σύν τοίς Άλλοις είναι κοντά σας σε όλα τα στάδια προετοιμασίας και υλοποίησης του επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησής σας.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την επιχείρηση. Παρέχει νέες ευκαιρίες επικοινωνίας και επαφής με πελάτες και προμηθευτές. Είναι ευκαιρία να δημιουργήσετε την ιστοσελίδα σας ή να την αναβαθμίσετε στα νέα σχεδιαστικά και λειτουργικά πρότυπα.

Ανάπτυξη & διαχείρηση e-shop

Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι το μαγαζί σας, σ’ όλο τον κόσμο. Είναι ευκαιρία να δημιουργήσετε τ ή να την αναβαθμίσετε στα νέα σχεδιαστικά και λειτουργικά πρότυπα το e-shop σας και τα προϊόντα σας να διατίθενται σ’ όλο τον κόσμο.

SSL Certification

Οι ιστότοποι πλέον αναγνωρίζονται μόνο εφόσον έχουν πιστοποιητικό ασφάλειας. Σας παρέχουμε πιστοποιητικά ασφάλειας (SSL) ανάλογα με τις ανάγκες σας σε συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του κόσμου

Social Media

Η παρουσία της επιχείρησης στα κοινωνικά δίκτυα πλέον είναι απαραίτητη. Μαζί σχεδιάζουμε και προωθούμε την στρατηγική της επιχείρησης στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Google κλπ)

Social Marketing

Ένας νέος κόσμος marketing βρίσκεται εκεί έξω. Η επιχείρηση πρέπει να αξιοποιήσει τα εργαλεία και τις προοπτικές του κοινωνικού marketing με στοχευμένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα. Σας βοηθάμε να αξιοποιήσετε τις διαφημίσεις στο Facebook, στην Google και στα άλλα δίκτυα